× Bernard mallat Architects logo WORK PHILOSOPHY TEAM CONTACT ABOUT

  • ← Back to projects

    SIMON TOUCH ELEMENT

    1200 m² villa and terrace. The client ’s work and lifestyle being highly digital led to the creation of spaces that attempt to mimic the virtual and ethereal. In the middle of a pinewood forest in Broumana over looking the sea, a virtual collection displayed via screens and projections will occasionally change based on the client ’s whim. Sculptures are added as focal points to reconnect with reality. Four sky lights inject natural light and connects one with the sky and the stars.

    In association with
    WZ architects


    Client:
    Undisclosed

    Team:
    Walid Zeidan, Bernard Mallat, Mireille Lteif, Vanessa Arabian

    SIMON TOUCH ELEMENT SIMON TOUCH ELEMENT SIMON TOUCH ELEMENT SIMON TOUCH ELEMENT SIMON TOUCH ELEMENT SIMON TOUCH ELEMENT SIMON TOUCH ELEMENT
    ← Back to projects