× Bernard mallat Architects logo WORK PHILOSOPHY TEAM CONTACT ABOUT

  • ← Back to projects

    PLATINUM VENTURE OFFICES - THE BACKYARD

    2 story offices and recreation areas, it is a one material design strategy to create a strong identity. Touches of color are added through furniture making the space more convivial. The double height volumes of the meeting room and the voids leading to the offices are glazed to allow plenty of natural light inducing a cheerful mood.

    In association with
    WZ architects


    Client:
    Undisclosed

    Team:
    Bernard Mallat, Walid Zeidan, Tamer-Georges Musharbesh, Mahmoud Charif, Michel Semaan, Chadi Dagher, Louis El Khoury

    PLATINUM VENTURE OFFICES - THE BACKYARD PLATINUM VENTURE OFFICES - THE BACKYARD PLATINUM VENTURE OFFICES - THE BACKYARD PLATINUM VENTURE OFFICES - THE BACKYARD PLATINUM VENTURE OFFICES - THE BACKYARD
    ← Back to projects